Сети для фарбування Solfine -

фарбуйте волосся, зберігаючи його здоровим, м'яким та блискучим! 

ПРО SOLFINE

Професійно та легко! Відкрийте для себе неймовірні продукти італійського бренду Solfine. Формули збагачені натуральними інгредієнтами та не містять PPD, SLS! Ви отримаєте справжнє задоволення та неперевершені результати!

ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

Ви можете оплатити замовлення:

- готівкою при отриманні;

- банківською карткою за допомогою мобільного POS-терміналу при отриманні;

- банківською карткою на сайті;

- післяплатою при отриманні у відділенні «Нова Пошта».

 У разі вибору післяплати при отриманні у відділенні «Нова Пошта», врахуйте, що сума комісії, становить 20 грн + 2% від суми переказу.

Доставка у регіони України здійснюється кур'єрською службою "Нова Пошта" протягом 3 робочіх днів. Замовлення на суму понад 2000 грн. доставляють безкоштовно у відділення "Нової Пошти". Доставка замовлень на суму менше 2000 грн. оплачується вами згідно з тарифами кур'єрською службою "Нова Пошта".

ПОВЕРНЕННЯ

Згідно з постановою № 172 (стаття №9), парфумерно-косметичні товари належної якості поверненню та обміну не підлягають.Тому ми наполягаємо на тому, щоб ви одразу перевіряли ваше замовлення на пошті. У разі виявлення будь-яких пошкоджень, повідомте про них працівнику, оформте скаргу. Протягом наступних 7 робочих днів, «Нова Пошта» розгляне скаргу та виплатить вам компенсацію. Також просимо повідомити про інцидент нам.У випадку, якщо ви побачили, що посилка не відповідає складу вашого замовлення, ми переплутали засоби, або відтінки фарб/тонуючих засобів, звертайтесь до нас через інстаграм (@solfine_ukraine), електрону пошту (info@incredo.com.ua), або за телефоном: +380 63 841 92 88. Ми зробимо все, щоб якомога швидше вирішити ваше питання. Для нас дуже важливі ваші позитивні враження від замовлення.

КОНТАКТИ

Слідкуйте за нами у соціальних мережах!